Vecka 17.

Imorgon är det redan sista veckan i april, och det kommer att bli en bra vecka. Denna veckan som gick var sådär, det var mycket stressigt och massor att plugga som jag inte hann med. Så nu tar jag igen det denna veckan för jag har inga lektioner. Det är lektion på fredag men ska åka till min kompis Sofie som bor i Gävle den dagen! Tog en paus i skrivandet av detta inlägget och jag kollade mailen och där i skräpposten hade mitt antagningsbesked för min utbytestermin hamnat!! Har väntat väldigt länge på det pappret som så säger att det är 100 % säkert att jag ska åka! Nu googlar jag runt på hemsidor och ser var jag skulle kunna bo. Kommer inte kunna bo på campus för jag ska bara vara där en termin men hoppas att andra ställen hyr ut till en termin!

Veckans roliga: Hälsa på Sofie, kick-off för utbytesstudenter och att jag ska göra supergod frukost varje dag denna veckan!

Veckans tråkiga: Tvättid och allt plugg.

Hoppas ni får en bra vecka!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES