Dundee & St. Andrews

I påskhelgen var jag i Skottland och här kommer lite fler bilder från den resan! IMG_4753

Enda vettiga bilden från Dundee, tror detta är både kyrka och museum. Tog inte så många bilder i Dundee för vi var mest i Idas lägenhet där :)

På påskafton åkte vi till St.Andrews en liten by vid havet som hade ruiner att titta på.

IMG_4763IMG_4765

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESFörst kom vi till en kyrkoruin. Runtomkring fanns det gravstenar huller om buller. Många var så gamla att texten inte fanns kvar på stenarna. På någon sten stod det att personen hade levt på 1700-talet!  SAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_4770När vi hade gått runt bland ruinerna en stund så åt vi lunch. Vi tog med resterna från dagen innan och som folk gör i Storbritannien så köpte vi små chipspåsar som snacks. IMG_4784Vi gick bort till en slottsruin också, men det kostade att gå in så vi kollade bara utifrån.IMG_4775

Det var alles. Den sista dagen i Skottland var jag själv i Edinburgh. Gick mest i affärerna och satt på Starbucks och väntade på att jag skulle åka till flygplatsen. Väl i Sverige igen så tog jag tåget över bron men såklart var det tågkaos mellan Malmö och Lund så det tog sin lilla stund att komma hem. Mamma fick tillslut hämta mig i Lund mitt i natten. Hoppas du har en fin dag :)