Fem frukostar

I helgen och några av dagarna nu i veckan så gjorde jag massor av goda frukostar! Har inga lektioner denna veckan så tänkte passa på att starta dagarna lite bättre! Alla frukostar är veganska och glutenfria! SAMSUNG CAMERA PICTURESFörsta frukosten i lördags är en mango bowl. Hade fryst ananas, mango och papaya från i portionsförpackning som man kan köpa. Mixade med en banan och havremjölk. Toppat med kiwi, färsk mango, kokosflingor och chiafrön!

SAMSUNG CAMERA PICTURESI söndags blev det bananpannkakor! Mosade en banan blandade med ett ägg, kokosflingor, lite salt och kardemumma! Toppat med florsocker, blåbär och varma hallon!

SAMSUNG CAMERA PICTURESI måndags mixade jag en till fruktblandning med hallon, en banan och havremjölk. Toppade med banan, färsk mango, kokos, blåbär och chiafrön :)

SAMSUNG CAMERA PICTURESI tisdags blev det en smoothiebowl med en bärmix av blåbär, björnbär, tranbär, hallon, havtorn blandat med en banan och havremjölk. Toppat med päron, banan, blåbär, kokos och chiafrön.

SAM_5786.jpg

I onsdags blev det en tråkig frukost på rostmackor för bananerna var slut men så idag, torsdag blev det en mix av hallon, banan, havremjölk och lite flädersaft :) Dagen blir lite bättre när man äter så fin frukost! :)