20 maj

I torsdagskväll så skickade jag in två hemtentor som är klara! Jag har nu bara en kvar och den ska inte vara inskickad förrän om två veckor! Känns så bra att vara före i plugget och ha tid till annat också! Just nu håller jag på att packa ner min lägenhet, om 25 dagar åker jag till USA men innan dess så ska jag ju bo hos mamma och pappa. Tjejen som ska flytta in här får lägenheten den 1:a juni! Så måste ut här snart! Har en lååång lista med grejer som ska göras och förberedas innan jag ska åka. Det svåra nu är att jag ska bo här lite till samtidigt som grejer ska packas ner. Så går och plockar kläder i resväskorna som jag vill använda nu och ta med mig! Jag packar en väska med vinterkläder och en med sommarkläder.  Den med sommarkläder lämnar jag sedan hos Brandon och tar med mig en väska till Kanada. Känns lite ledsamt att lämna min fina lägenhet redan, flyttade in i juli förra året. Men jag är så otroligt peppad på sommaren och min utbytestermin! IMG_5123IMG_5124