USA

Nu är jag här! Jag flög vad som kändes som en evighet men kom tillslut fram! Fick springa mellan alla flygen men som tur var så fick jag två säten för mig själv på det långa flyget! Inga förseningar var det även om det verkade som det i början. Det sista flyget landade till och med 30 min tidigare! På flygplatsen så mötte Brandon mig och vi åkte hem till hans lägenhet! De första dagarna nu har gått till att vila och anpassa mig till denna tidszonen. Här i Columbus är det mellan 25-32 grader hela tiden. Det är så skönt men inte många här som tycker det är härligt. Jag vill äta utomhus men det är inte så poppis här! Nu i helgen så åkte vi till Findlay där Brandons familj bor. Vi gick en runda i skogen, åt middag och sen på kvällen gick vi och Brandons syster ut till några barer. Idag så var det fars dag och vi åt pizza på ett pizzaställe.

IMG_5355IMG_5340Detta är lägenhetshuset som Brandon bor i! Det ser ut som ett hotell! Pool, grillar, stort gym, kaffemaskiner med gratis starbuckskaffe, minibio man kan hyra, biljardbord och ett rum med en stor klättervägg!IMG_5333IMG_5328