I said yes

Igår så var det en väldigt bra dag! Vi hängde vid poolen och solade och badade. Senare skulle vi ut och äta och Brandon sa att vi kunde åka förbi en park på vägen för att vi skulle äta middag ganska tidigt så vi hade tid innan. Vi åkte till en fin park med massor med rosor och vi gick up i en liten paviljong. Precis där i paviljongen friade Brandon till mig! Han hade världens finaste ring och hade valt en perfekt plats! Jag sa såklart ja! IMG_5426IMG_5459IMG_5458

Jag visste inte alls att detta skulle hända just igår men vi hade pratat om det för att min plan är att flytta hit nästa år. Vi vill inte vara ifrån varandra längre och eftersom USA:s immigrationslagar är som det är så krävs det att man gifter sig. Om han hade flyttat till Sverige så hade det varit ett sambo visum. Innan funderade jag på studievisum men det är svårare att få samt om man inte pluggar heltid eller inte klarar en del kurser så måste man åka hem.

Brandon hade anlitat sin syster Rachel som fotograf och hade smygit runt i parken innan och tog foton på oss! Efteråt så åkte vi till en steakhouse resturang och åt middag. Servitören frågade om vi firade någonting och jag visade ringen. Han blev helt till sig och hans kollega kom och sa att han var mer glad för oss än vad vi var haha. Han bjöd även på en gratis efterrätt. Vi tog varsin steak och jag hade bakad sötpotatis till. Det var så gott! Så mätta efteråt!