Wedding

Igår var det stort bröllop i Kentucky. Taylor, som är Brandons kusin gifte sig med sin Becca. Det var katolskt kyrkbröllop men var tydligen mycket kortare än normalt. Endast 40 min istället för 90. Brandon var en av groomsmen och var med i själva bröllopet. Efteråt åkte de limousin till festen. Det var 160 gäster på festen. Det var ett så stort och fint bröllop men lite konstigt var det att vi åt middagen med plasttallrikar, plastglas och plastbestick. Allt gick så fort också. Middagen tog en halvtimme sen var alla klara. Det tyckte jag var lite konstigt. Senare blev det dans och vi gick vid elva vilket kändes tidigt för ett stort bröllop. Idag körde vi tillbaka till Columbus, tog cirka fyra timmar pga all trafik. Nu har vi några dagar i Columbus sen ska vi vandra i nationalpark i några dagar :) IMG_5506.JPG