New York dag 1

I lördags gick vi upp tidigt och åkte till flygplatsen för att åka till New York! IMG_5866IMG_5887

Vi hittade till vårt hotell som låg vid Times square och vi bodde på 30:e våningen av 31 våningar! På eftermiddagen hade vi en guidad tur av NBC studios i Rockefeller center. Där såg vi var The Tonight Show och andra tv program spelas in. Mot slutet gör deltagarna i turen en egen liten show och förutom oss så var alla andra från Kina. De kunde inte engelska så Brandon och jag fick vara programledare och gäst. Konstigt att man väljer att gå en sån tur om man inte vet någonting alls om tv-programmen och inte kan engelska.

IMG_5894SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESPå byggnaden i mitten av bilden så är den bollen som de släpper ner på nyår. Den var mycket mindre än jag trodde. SAMSUNG CAMERA PICTURES

På kvällen gick vi runt på Times Square och såg alla blinkade skyltar och åt hamburgare på Shake Shack!