Road Trip!!

Igår började vi vår stora roadtrip från Ohio till Arizona! Brandons nya jobb är där så vi kör hela vägen! Vi körde igenom Indiana och stannade till i en by i Illinois utanför St.Louis igår. Idag fortsatte vi och körde igenom Missouri och är just nu i Kansas. Cirka en timme efter Kansas City. Just nu är det 37 grader varmt och så vi stannar inomhus där det finns air condition. IMG_6383IMG_6393 IMG_6424IMG_6425 IMG_6423

Highland, Illinois var vårt första stopp efter ha kört i 6 timmar. En bit in i Missouri stannade vi för lunch idag. Kansas är extremt stort och där finns absolut ingenting att se längs vägen. Kändes som att vi åkte fram i snigelfart trots att hastighetsgränsen var högre på motorvägen just här.

road trip

Detta är vår rutt till Tucson. Vi började i Columbus och inte i Findlay som det står. Columbus är där det är en liten stjärna vid Ohio. Vi ska köra 3700 kilometer och det är lika långt som att köra Luleå - Barcelona! Vi har delat upp körningen i 6 dagar plus en pausdag på fredag. Imorgon kör vi till Colorado! På vägen ska vi till Lindsborg en svensk by känd som Little Sweden!