Road trip update

Nu är vi i Arizona! Ett inlägg skulle kommit upp häromdagen men internetet var för dåligt så allt raderades och det sparades inte så får försöka komma ihåg allt. IMG_6456  IMG_6500IMG_6485

Mitt i Kansas såg vi en skylt längs vägen som sa "Välkommen till Little Sweden". Det var en by mitt i ingenstans som var helt tokig i Sverige. Det fanns dalahästar överallt och en butik som sålde alla möjliga Sverige grejer och tanterna där målade dalahästar. Vi åt köttbullar på "The Swedish Crown Restaurant" och tittade på allt som hade med Sverige att göra. Dagen efter åkte vi vidare och kom till Colorado. I torsdags åkte vi bara genom Colorado i bergen. Vi körde nästan på ett rådjur som sprang över vägen och vi körde tidigare på dagen en sträcka som inte hade någon civilisation på över 75 miles. Uppe i bergen var utsikten helt fantastisk.

IMG_6570SAMSUNG CAMERA PICTURES

Vi såg chipmunks i Colorado och igår så åkte vi rafting på the Animas River. Det var jättekul och vi satt längst fram i båten och blev blötast av alla! Idag åkte vi vidare och såg Grand Canyon och Four corners monument. Det kommer i nästa inlägg!