1 Augusti

Det blev augusti för två dagar sedan och det är dagen då vi firade två år tillsammans! Vi fick vänta på att en ikealeverans skulle komma igen och ta med de två grejer som var skadade och lämna nya delar. Det var matbordet och en del av byrån vi köpte. Lite senare åkte vi till Arizona State Museum som ligger på University of Arizonas campus. Vi såg utställningar om Native Americans och de olika stammarnas historia och hur de levde här i öknen. IMG_6723IMG_6729 Hittade en fin mosaikvägg vid campus. IMG_6732IMG_6753IMG_6740

Lite senare åkte vi förbi en park på vägen hem där det finns gigantiska kaktusar. Dessa finns överallt men man kan inte direkt gå fram till dem förutom i parken. IMG_6741SAMSUNG CAMERA PICTURESSåhär stora är kaktusarna. Säkert fem meter höga!SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESPå kvällen lagade vi god mat och firade våra två år tillsammans. Vi lagade risotto med pulled chicken och sallad till!SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag hade också lagat en chocolate chip cookie kladdkaka, det är en blandning av Brandons favoritkaka och min! Hans favis är chocolate chip och min är kladdkaka :)