Baseball

IMG_6858IMG_6861IMG_6880IMG_6887 I måndags så åkte vi till Phoenix. Det ligger 2 timmar från Tucson. Vi började med att åka till Ikea och köpa lite småprylar till lägenheten och vi köpte marabou. Vi hade köpt biljetter till en baseball match och skulle se Houston Astros mot Arizona Diamondbacks. Baseball gick inte så fort som jag trodde. De försökte mest slå på bollen men missade mest och de sprang inte lika mycket som jag trodde. Arizona vann med 2 - 0. Baseball är så amerikanskt. Tänk er en match på film, allt sånt klyschigt som att de visar en kamera på publiken som de kallar kiss cam, en gubbe som har en varmkorvmössa och går runt och säljer korv, det finns på riktigt. Inne på arenan fanns en pool i ena hörnet. Tydligen kostar det 5000 dollar att hyra och man får ta med sig 35 pers till det området. Mitt i matchen satte de på låten YMCA och visade när publiken dansade och en cowboy man tog i och det kändes som om det var från en film.

Imorgon ska Brandon hoppa fallskärm som var examenspresent från mamma och pappa.  Vi ska upp jättetidigt och köra ca en timme till skydivestället. På måndag börjar Brandon jobba på sitt nya jobb. Han ser fram emot det men jag kommer bara stanna i lägenheten. Kommer inte ha bilen så kan inte åka nånstans under dagarna. Men jag har en pool att gå till och en hög med böcker att läsa!