Måndag

Nu är har första riktiga skolveckan dragit igång! Jag började med att läsa lite idag till min kvällskurs. Kursen är Women's studies och jag ska strax gå dit. Det är en kvällskurs från 18.30-21.20. Så det är en riktigt sen kurs. Annars idag hade jag en lektion till i Retorik. Igår var jag och mina två kompisar från Australien Kayla och Sarah på möte om volontäruppdragen som finns här på boendet. Kayla och jag blir nog de två som kommer driva tidningen som de har här. Jag blir redaktören för tidningen. Det bestäms på onsdag på ett annat möte som alla i min byggnad och en till byggnad ska gå på. Hittade också andra volontäruppdrag på skolans tidning. Funderar på om jag ska fota för dem. Jag vill ha något nytt på mitt CV när jag åker härifrån!

Jag läser fem kurser plus träning som jag ska gå på samt då redigera och kanske fota. Tror inte jag har tid till mer än det!

IMG_7236.JPG

Idag fick jag ett paket från Brandon! Fick pannkaksmix och browniemix, bars och en extra lång mobilladdare och en förlängningssladd. Uttagen här är placerade lite konstigt så det var bra med en sån!

Nu ska jag gå till min kvällskurs!