Toronto

Igår var vi ett gäng som åkte till Toronto! Vi tog bussen tidigt på morgonen och kom fram vid halv tolv! SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESVi såg detta coola huset på vägen mot St Lawrence market! Jag och Steffi (som är bredvid mig på bilden) åt fish & chips! SAMSUNG CAMERA PICTURESEfteråt gick vi vidare mot Distillery district. Vi gick runt och kollade i vintageaffärer och tog en drink på en uteservering! SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESLite senare gick vi mot hamnen och tog båten ut till Toronto Island!SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_7311Där gick vi runt en stund och tog fina bilder på Torontos skyline! Sen var vi några som åkte upp i CN-tower! Utsikten var jättefin och vi åkte upp vid solnedgången!SAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_7354Kl 21.30 gick bussen tillbaka till Waterloo och vi kom fram vid midnatt! Det var en kul dag men fick ont i halsen under dagen som har fortsatt att bli värre idag, håller tummarna för att jag inte blir sjuk!