23 September

Ännu en vecka har gått förbi!! Jag har haft många lektioner och har haft massor att göra! Jag har blivit redaktör för tidningen som finns här på boendet! Ska bli kul och knåpa ihop tidningen! Min dator mega krånglade igår så fick idag spendera ett par timmar hos Apple på shoppingcentret idag så de kunde fixa den. Köpte ett USB-minne och fick lägga över allt där och sen rensade de hela datorn och installerade om den så nu är det som att jag har en ny dator! Just nu är det en värmebölja här och det är 32 grader som mest i helgen. Igår kändes det som att jag skulle svimma för det var så varmt. Det finns ingen air condition här på studentboendet och jag har eftermiddagssolen rakt in i mitt rum. Värmen är inte så kul när man trodde det skulle vara kallt direkt i september men så fick vi en månad  till av sommar och jag har bara höst och vinterkläder med mig! Har bara ett par shorts som jag har på mig nu! På torsdag ska det bli kallare och bli 18 grader. Tills dess är det 26-32 grader!