Elora

Igårkväll bestämde jag mig för att hänga med min kompis Lina och hennes kompis Tea, som hälsade på idag till Elora. På morgonen bestämde sig också Kayla för att hänga med! Det var också Linas födelsedag idag! Hon hade reserverat en hyrbil och hon fyllde passande 25 år idag så hon kunde hyra bilen. Vi körde iväg på förmiddagen och gick genom den mysiga byn och åt lunch på en vegansk/glutenfri resturang så vi fick mat som passade alla! SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Efter lunchen åkte vi till Elora Gorge som är en flod som rinner genom byn. Här kunde man bada!SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESLina, Tea, jag och Kayla. SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESDet är höst och sommar här samtidigt. Det är så konstigt, 32 grader och gulröda löv på träden och marken. Det hade kommit en varning om värmen från regeringen här eller vad nu government är. SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag badade bara lite men det var för kallt för mig! Har ju också varit sjuk i veckan och har hosta nu så ville inte att det skulle bli sämre!