27 September

De senaste dagarna har det varit en värmebölja här i Waterloo! I tre eller fyra dagar i sträck har det varit 32 grader varmt. Våra rum här på studentboendet har ingen aircondition så rummen bli jättevarma! Men idag har det varit kring 22 grader och det blåser så det är kallare idag! Alla har längtat till detta för de flesta har bara med sig vinterkläder här. Själv har jag haft på mig samma shorts i flera dagar i rad. Igårkväll fick jag mejl om att min lektion idag, onsdag är inställd. Så jag hade inga lektioner idag. Jag gick istället till biblioteket kl 08 och pluggade där tills 14.30 tiden. Fick läst allt till imorgon och i princip klar med två uppgifter tills nästa vecka. Imorgon har jag tre lektioner och sen är det helg! Ett gäng härifrån åker till nationalpark men jag måste plugga i förväg till en del saker för att nästa vecka kommer mamma, pappa, Ida och Brandon hit! Jag är ledig från skolan i 6 dagar då! Min lediga fredag, helgen, thanksgiving måndagen och två studiedagar! Här i Kanada är thanksgiving i oktober och inte i november som i USA. IMG_7473