Helgen i Niagarafallen

I onsdagskväll kom mamma, pappa och Ida till Kanada! På torsdagen hade jag lektioner och visade sedan runt på campus! I fredags åkte vi till flygplatsen och hämtade Brandon och åkte vidare till Niagarafallen!

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_7563IMG_7644På lördagen hade vi biljetter till båtturen Hornblower. Vi kom jättenära vattenfallen. Vi blev helt genomblöta och jag fick torka skorna med hotellets hårtork. IMG_7593SAMSUNG CAMERA PICTURESSenare på eftermiddagen kom Brandons mamma och pappa också till Niagarafallen! Vi fikade och åt middag tillsammans! SAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_7635

På söndagen åkte vi tillbaka till Waterloo och stannade vid ett outletställe på vägen. Brandons föräldrar körde honom till flygplatsen i Detroit och åkte tillbaka till Tucson. Två dagar tillsammans går så fort! Nu ses vi igen i december :)