Waterloo Winter

I torsdags så föll den första snön! När jag gick hem från lektionen var det snöstorm och på fredagsmorgonen var det -12 grader. Idag ligger snön kvar och det är -3. För exakt en månad sedan var det 20 grader varmt och nu är det vinter! Kanadensarna här härdade mot vintern i alla fall. Samma dag som det blev snöstorm såg jag folk gå runt i tofflor utan strumpor och kortärmade tröjor! Där kom jag i tre lager kläder och vinterjacka, mössa, kängor och stor halsduk! Nu är det bara tre veckor med lektioner kvar! Har uppgifter att göra hela tiden och snart ska allt lämnas in. Som tur är har jag inga final exams som de flesta har! Nu i veckan hde jag ett prov och två stora uppgifter att lämna in. Blev knappt en paus i helgen för att jag har tre uppgifter till nästa vecka med! Var bara att sätta igång direkt!

IMG_7952.JPG