Julig dag i Toronto

I lördags tog jag och min kompis Lina bussen till Toronto. Det tar ca 2,5 timmar till Toronto och vi var framme vid lunchtid. Vi gick till ett pizzaställe och åt pizza till lunch sen promenerade vi till Harborfront centre. Där var det en svensk julmarknad! Det var mycket folk och det var trångt för det var inomhus. Men vi åt varsin lussebulle och jag köpte två julklappar där! Det var en svensk förening som anordnade marknaden och det var svenskar som jag tror bor i Toronto som jobbade på marknaden. SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Efter den marknaden gick vi vidare till Distillery District som jag besökte förra gången i Toronto men nu var det julmarknad där! Vi gick runt där i några timmar och sen blev det mörkt och då var det verkligen julstämning. Testade varm äpplecider, gick runt och tittade på allt som såldes, mest mat och småprylar.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESIMG_8059

Efter marknaden så tog vi spårvagnen till centrum igen. Biljettmaskinerna som var inne på tåget var avstängda så det blev att åka gratis. Vid City Hall så var det massor med folk som åkte skridskor och lite senare var det fyrverkerier! I väntan på det gick vi till det enorma shoppingcentret som ligger intill.

IMG_8046IMG_8047