19 December

Häromdagen så hade jag och Brandon vår lilla julafton. Vi bakade pepparkakor och julmat! Nu har jag fyllt 12 små fina glasburkar med pepparkakor som jag ska ge bort till Brandons släktingar! Det blev lite av ett projekt att baka pepparkakor och lussebullar. Jag gjorde en lussebullsdeg som inte jäste för jag använde torrjäst som inte funkade. Fick beställa saffran och pepparkaksformar från Amazon för det fanns inte i affären. Igår gjorde jag en ny omgång lussebullar och jästen fungerade denna gången!IMG_8155JoPu0wrwQt6WVPgUpeo74g Vi åkte upp till ett berg som har ett stort A på toppen. Vädret var inte helt toppen så blev ingen solnedgång som vi hade hoppats på men vi såg ut över hela Tucson!fullsizeoutput_571

Här är min julklapp till Brandon. Det är en stjärnkarta från platsen och dagen vi träffades på! IMG_8156

Vi hade satt en gräns på 150 dollar för våra julklappar men Brandon höll sig inte till den! I en stor låda hade han slagit in en iPhone 8! Lådan tillhörde dammsugaren han köpte för ett tag sedan och lagt kartongbitar och tidningar i så att jag skulle tro att det var något annat!  I ett kuvert så hade han även skrivit att vi skulle gå till en nyårsfest på ett hotell och stanna över där! Eftersom vi inte känner någon här så tyckte vi det kunde vara kul att göra något sådant på nyår!

På torsdag ska vi flyga till Brandons familj och vara där i jul!