Jul

Några dagar före julafton åkte jag och Brandon till hans familj i Ohio! Vi byggde pepparkakshus och åkte runt och tittade på alla dekorationer i olika områden! En del hade verkligen dekorerat massor! 3XKFl2gRQaKVKmITMhwx9xfgio1T0SYQp5a3DVEAQ%ENYORjeT%2yCxxhLLfP3Q

IMG_0080

Den 23 december föll snön och vi fick jättemycket snö! Det blev en vit jul för oss! FPmjZeV9TsK63H12ZsrR4Q

Våra halvt lyckade pepparkakshus! På en av dem fick vi använda fönsterlim, sånt man fogar fönster med typ. Det man fick med ville inte fungera så Brandons pappa gick ut i garaget och hämtade fönsterlim haha

IMG_0110vbvJo4zKTuCLkzEIjGlepAu21z7KoXT6GwDnCRkEj3Sw

På julafton åt vi god mat och öppnade julklappar! Brandons syster Rachel åkte till Thailand natten mot den 26:e så vi firade jul lite tidigare än vad de brukar göra!