Tillbaka i Sverige

Nu är jag i Sverige igen. Har varit här i en vecka nu och är fortfarande inte helt anpassad till tiden. Har på köpet blivit sjuk igen, andra gången på två veckor. Vid nyår var jag jätteförkyld och hade feber och nu kom allt igen i repris. Men här är 25 grader kallare i Sverige så det är väl också anpassning till klimatet tror jag. Ska försöka hålla igång denna lille bloggen men är inte så bra på det! Får försöka tänka lite mer på bloggen hehe. Har förövrigt valt att ändra mina kurser. Kommer att läsa kandidatkurs i engelska i Lund till våren. Kommer förhoppningsvis snart få en kandidatexamen i engelska när några extra kurser är klara! Så på onsdag börjar pendlarlivet igen. Tre år sen sist jag behöve ta tåget till skolan.

Kommer nåt mer blogginlägg om USA för jag har ju ett hopp här från jul tills nu så lite nyårsbilder och sånt poppar nog upp snart!

Flög från +25 grader från Phoenix till Chicago med -5 till London och sen till Köpenhamn.