23 januari

Nu har skolan börjat igen och i kandidatuppsatskursen med inriktning lingvistik och i lingvistik kursen är det bara jag och en tjej till! Totalt 7 pers i klassen i de andra kurserna. Väldigt få men vi får i princip privatlektioner av professorn. Håller på att klura ut vad jag ska skriva om i C-uppsatsen. Det lutar åt language and gender och med inriktning på reklam. Vet inte helt hur det ska gå till eller så men får se. Mina idéer ska inte skickas in ännu som tur är! På schemat idag står det läsning som jag måste sätta igång med. Har inte fått den ena boken ännu pga adlibris så kallade snabbfrakt som tar 10-14 dagar. Måste läsa boken online och gillar inte alls att göra det. Måste kunna använda överstrykningspennor när jag läser! Har de senaste dagarna hållit på med en mini-renovering av badrummet och pappa håller på att fixa det sista nu. Annars så är det lektion på torsdag igen som jag måste förbereda mig för, sen är det fredag och en kompis kommer över på middag!

fullsizeoutput_7b7.jpeg

Fina biblioteket i Lund som jag går förbi på väg till lektioner!