Bröllopsplaner

Snart ska jag flytta till USA och Brandon och jag gifter oss i sommar så att vi kan bo där tillsammans! Tanken var först att flytta i sommar, direkt efter bröllopet, men ändrade mina kurser så att jag kan ta en examen. Så jag flyttar så fort det är klart, förhoppningsvis i slutet av 2018! Planeringen är i full gång nu och stämmer träffar med cateringfirmor, fotograf, köpt klänning osv. Hitills har vi fotograf, plats för vigsel och fest, vigselförrättare, tjejer som ska sjunga, valt ut brudföljet, köpte klänning, köpt lite dekorationer, och gjort inbjudningar men som inte är skickade ännu!

Hoppas bröllopsplaner är kul att följa här på bloggen!

IMG_0251IMG_0261IMG_0262IMG_02754SHVosNvRHyO0ygNh84UmwIOr7RaJGQkWAnsEjWdL4AA

Jag provade klänningar på Hvita Vackra i Ängelholm, där jag även köpte den klänningen jag bestämde mig för! Dock ingen av de på bilderna! Den får inte synas på internet än! Servicen på Hvita Vackra var så proffsig och var verkligen som ett Say yes to the dress ställe! Testade även på Anina senare men gillade inte det alls där! Så blev en klänning som inte kostade en förmögenhet heller, men min andra favorit var den näst sista klänningen. Den kostade över 12.000 vilket var lite mycket!