6 Februari

Åkte en sväng till Lund på förmiddagen, skulle ha ett första möte med min handledare till min C-uppsats! Jag trodde aldrig att jag skulle vara så peppad på att skriva C-uppsats! Jag har ett superintressant ämne som jag ska nörda ner mig i  och producera 8000 ord innan den 21 maj. Mötet tog bara 27 minuter så jag har ju mest bara åkt tåg hela förmiddagen. På vägen hem kollade jag om en bok jag vill ha till uppsatsen fanns på stadsbiblioteket och det gjorde den! Gick dit och tog med mig den hem och har nu läst 77 sidor i den. Den handlar om engelska i svensk reklam som är det jag ska skriva om. Älskar hur arg bokens ton är. Där är rena utskällningar mot Stockholms stad som kallar sig "The Capital of Scandinavia" och Sigtuna vars slogan är "Where Sweden Begins". Boken är skriven av en grupp människor som kallar sig språkförsvaret, så är föreståeligt att de är arga. De kallar också Prins Daniel för en språkmarodör för att han sa "Mina känslor är all over the place" när Estelle föddes. Nu håller jag mest på att söka litteratur och planera för min uppsats! Trodde aldrig att C-uppsats kunde vara så spännande!

Ikväll ska jag testa pilates för första gången! Ska bli kul och se om jag gillar det!

yOh3s7yhRE23nbnDJt87Rg.jpg