Vecka sju

Bq4Gn+pXQJKp1k5FtBNh8Q PzIRhmKvTxOFHbHZ5S2kEQ       IMG_0672                    IMG_0681 I fredags så fyllde mamma 50! Blommorna till höger var från mig! Jag lockade håret som för en gångs skulle höll hela kvällen! Måste varit en bra locktång mamma hade! Festen började vid tre på eftermiddagen och gäster kom och gick under hela kvällen! Både familj och vänner kom över och de sista gick vid elva! Dagen efter låg jag på mammas och pappas soffa hela eftermiddagen och kollade på Say yes to the dress haha men det var mysigt. Ida var också hemma i helgen. Hon kom nästan inte med sitt flyg pga att tåget till flygplatsen i Edinburgh stannade efter 20 min och stod stilla i 2 timmar. Någon hade hoppat framför tåget. Så sorgligt. Men Ida tog sen en en taxi och kördes till flyget med bara 10 min kvar till avgång. Nu har en ny vecka kickat igång. Fettisdagen idag, jag har aldrig gillat grädde och tål det inte så inga semlor för mig! Måste nog vara den enda i landet som aldrig ätit en semla! Imorgon är det alla hjärtans dag. Ska facetimea en liten stund med Brandon på eftermiddagen. Han skickade en present trots att vi sa inga presenter. Ska öppna den imorgon när vi facetimear. Jag skickade bara ett kort så känns ju lite mesigt nu. Idag fick jag även en kursbok från adlibris. De slarvade bort min första beställning i posten så jag fick ringa och beställa en ny. Beställde den 19 januari första gången och fick den idag 13 februari. Betalade för snabbfrakt men fick det återbetalt. Nu har halva kursen gått och det kändes ju lönt att köpa den nu :/. Bara fem lektioner kvar på kursen.. Förutom långdag i Lund på torsdag har jag inga planer för resten av veckan. Får se vad helgen bjuder på!