Valentine's day

Alla hjärtans dag var igår och när man har distansförhållande är det inte så kul att se alla som myser och får röda rosor på denna dagen. Jag skypade en liten stund med Brandon när det var fem på morgonen hos honom. Det är så jobbigt med 8 timmars tidsskillnad. Går knappt att hitta tid att prata och ibland när vi smsar går det lång tid innan en av oss svarar. Vi hade sagt inga presenter till alla hjärtans dag, men Brandon håller aldrig sig till regler om presenter. Han hade beställt något till mig som jag hämtade ut på posten. Jag öppnade det när vi skypade och det var Apple TV i paketet! Helt galet, han sa att han skickat nåt litet hehe. Men nu är det mysigt hos mig med Netflix på tvn istället för de fyra gratiskanalerna jag har. SAM_5966.jpg

48 dagar kvar tills min fina kommer till Sverige. Det blir första gången vi firar hans födelsedag tillsammans! Måste komma på nåt jättebra att göra på hans födelsedag! Han har alltid gjort så fina saker för mig på min födelsedag! Fick ju i present att åka till New York i somras, kan nog inte toppa det någonsin men ska komma på något bra! <3