UK highlights

Var i slutet av september och början av oktober i Skottland och även en sväng i England. Här kommer lite highlights från det!

0i3Jq88JTICLasOAfP4KZA.jpg
Zbvp4kMRSRK%wOt+Di6LqA.jpg

Först flög jag till Aberdeen där jag hälsade på Fanny som pluggar på University of Aberdeen. Vi åt god mat på en mysig uteservering och hon visade runt i staden.

fullsizeoutput_fa4.jpeg
IMG_4208.JPG
SAM_0944.JPG

Sen åkte jag till Dundee där min syster Ida bor. Fanny följde också med och kollade på en dansshow som Ida hade biljetter till. Dagen efter det åkte jag och Ida till Edinburgh. En busstur vi skulle med på utgick därifrån och vi fick en halv dag där och en hel dag runt i Skottland med buss! Vi fick se Glencoe och Loch Ness!

IMG_4444.JPG

Vi såg inte något sjöodjur vi heller. Men fint var det och ruiner av ett slott låg vid sjön. Ida fyllde 22 dagen efter vår rundtur och vi firade henne!

IMG_4463.JPG

Sen flög jag vidare till Birmingham och till Stina. En kompis från gymnasiet som bor i England. Vi myste med hennes kaniner och lagade tacos.

y59xzlgjRle%Gba0Tq2jrQ.jpg

Min sista dag spenderade jag inne i Birmingham centrum innan mitt flyg skulle gå hem igen. De delade ut gratis cola zero vid köpcentret och jag gick dit tre gånger med nån timmes mellanrum och varje gång fick man också en kupong på en gratis 500ml cola och den använde jag på flygplatsen sen haha. Efteråt såg jag att de hade en skylt som det stod att de höll på att filma när de delade ut cola. Så de kommer se mig i rosa jacka gå dit tre gånger hehe. Men det var ju gratis cola liksom. Det var den lilla rundturen i Storbritannien.