First Aid Kit!!

Igår såg jag First Aid Kit spela på Malmö Live! Det var helt magiskt!! Jag skulle egentligen gå med mamma för biljetterna var hennes födelsedagspresent men hon blev sjuk i vinterkräksjukan och behövde hitta nån att gå med. Smsade flera kompisar och tillslut svarade Kajsa att hon kunde! Hon hoppade på tåget och mötte mig i Malmö! Jag hade haft lektion i Lund så jag åkte och käkade i Malmö innan vi möttes upp!

IMG_0867.JPG
Ng3GaMDwS2KGnMdrX4SIeQ.jpg
SZv7UolNRGG81tbHmdIuog.jpg

First Aid Kit är mitt favoritband och ääälskar deras musik!! Önskar jag hade röster som Johanna och Klara!! Deras låtar var så bra live! Önskar att de hade spelat My Wild Sweet Love också från nya skivan och When I Grow Up, dock är det en cover men den är så bra! Det var en bra mix av gamla och nya låtar! Även förbandet Van William var bra! Har aldrig vart på en konsert där förbandet var bra så det var en kul överraskning! Såg idag att First Aid Kit ska spela på Sofiero i sommar och funderar på att gå igen och se dem!