När allt bara faller på plats

Den känslan, när allt man oroat sig för löser sig, kan vara bland det bästa som finns. Jag har oroat mig i månader för sommarjobb och kurser som skulle tillgodoräknas. Till slut löser sig allting på en vecka! I torsdags var jag på intervju för ett sommarjobb och jag fick det till typ 90%. Hon skulle bara ringa referenser. Imorgon ringer hon igen och då får jag besked. Idag löste sig typ allt med kurserna med och de hade tillgodoräknat så bra! Jag behöver ta igen en halv kurs på 3 hp, och kanske är det så att om jag blir godkänd på ordkunskap och översättning så blir även samma kurser på lägre nivå godkända! Alltså tre tentor som jag slipper. Även en kurs som jag skulle börjat på i april slipper jag för att en utbyteskurs ersätter den! Om jag sätter alla tentorna i maj så tar jag examen när de är godkända! Trodde inte det skulle bli så bra! Nu har jag kurser än vad som behövs för en examen! Måste bara plugga massor nu så jag klarar det! Så glad nu! Kirrat sommarjobb och lite jobb till hösten med troligtvis! Har ingen bild som passar till detta inlägget så får bli en bild på min kusins gossiga lilla hund! Conrad som han heter hade ett sår som han inte fick pilla på så därav tratten :,( Älskar denna lilla fluffboll! 

IMG_0937.JPG