24 april

Förra veckan, dagen efter att Brandon åkt tillbaka, så började mina introveckor på mitt sommarjobb. Har heltidsjobb och heltidsstudier för tillfället. Galet mycket att göra och är konstant trött. Jobbade hela helgen först eftermiddags och kvällspass på lördagen och sen morgonpass på söndagen. Slutade 20.45 på lördagen och började 7.15 på söndagen. Igår efter att jag kom hem från jobbet fick jag feber. Idag är det bättre men fortfarande lite seg. Skulle bara ner till Lund idag och ska dit imorgon igen. Sen är det jobb igen torsdag och fredag. Längtar tills skolan är slut och att jag förhoppningsvis tar examen! Måste bara klara tentorna. Jag fick VG i lingvistik kursen som var den svåraste jag nånsin haft! Gick mycket bättre på hemtentan än jag trodde! Hoppas på att jag kan hålla igång bloggen lite mer efter skolan slutar så det blir lite mer som kommer upp här!

Hoppas ni får en fin vecka :)

a2XaAJloQUKoR82piMeYRg.jpg