April!

Äntligen är mars över och det är april! Våren kom idag! Så glad jag blir av våren! Kunde ha på mig vårjacka och ingen mössa och tjocka vantar! Helt fantastiskt! Är så pepp på våren! Imorgon kommer Brandon till Sverige och vi har 10 dagar tillsammans!! Körde ett hårt träningspass idag och kommer att ha så ont i kroppen imorgon. Men det var härligt, inte kört ett så hårt pass på jättelänge!

Hela april är typ planerat till varje dag, imorgon är ju Brandon här och stannar tills mitten av april. Sen ska jag ha introduktion på mitt sommarjobb och ska jobba heltid i två veckor plus heltidsstudier samtidigt och då är april slut. Vet inte hur mycket annat jag kommer hinna med i april. Ska lämna in första utkastet på min uppsats snart så måste jobba på med det! Får se hur mycket bloggande jag hinner med, annars blir det mer framåt sommaren!

t+hSCDaFQve4lA37Af2lJA.jpg