En dag i Danmark

I tisdags var jag ledig från jobbet och jag och min syster Ida tog våra cyklar över till Danmark. Vi tog båten över och cyklade längs Strandvejen mot Humlebæk och Louisiana. Trots att jag bor så nära har jag aldrig tidigare cyklat längs havet på andra sidan. Husen längs kusten är så mycket finare än de i Sverige. Gamla korsvirkeshus varvas med hypermoderna designvillor. 

IMG_3397.JPG
%++cIYi2R1+xVvg371itEg.jpg

Det tog 45 minuter att cykla till Louisiana och där gick vi runt och kollade på konsten. Här är vi i Yayoi Kuasamas permanenta installation på Louisiana. 

IMG_4200.JPG
cl1jdpS3TuKo663VApqwaQ.jpg

Senare cyklade vi till stranden och badade och cyklade tillbaka mot färjan. På stranden läste jag ut kriminalromanen "I denna ljuva sommartid" av Mari Jungstedt. Den var lättläst och klassisk krimroman där alla personer hänger ihop och tillsist förstår man vem mördaren är.