Tromsø

Min fina vän Humle bor i Tromsø sen tre år och har hunnit få sin BA i samtida konst under tiden. Jag har lovat att hälsa på i alla år men inte kunnat förrän nu! I torsdags så flög jag upp dit! Kom dit på kvällen och vi lagade soppa med hennes kursare på akademin.

SAM_0823.JPG
fullsizeoutput_f65.jpeg
fullsizeoutput_f50.jpeg

Mitt bagage fastnade i Oslo och kom inte förrän dagen efter. Så vi höll oss inom tio minuters gångavstånd från hennes lägenhet hela dagen. Vi gick runt i byn och fikade på Lugar 34 där Humle jobbar, köpte några souvenirer.

fullsizeoutput_f53.jpeg
fullsizeoutput_f52.jpeg

Efter jag fått min väska gick vi och åt pizza på Yonas. Jag letade efter en Hawaiipizza på menyn men där hette den midnattssol, lagom förvirrande. 260 NOK senare var vi mätta och gick förbi ett galleri och gick till Cafe Sånn för drinkar och brädspel!